Toekomst nee! Het is nu werkelijkheid. Daarom aan u de vraag: wacht ik af of doe ik mee? Met een webwinkel bent u niet meer de “buurt” foodleverancier want uw grenzen reiken nu verder dan uw directe regio. De huidige webwinkels die nu draaien voor onze klanten zijn een succes. Hun klanten bestellen en betalen on-line en kunnen deze afhalen of laten bezorgen. Een (nieuwe) klant kan het winkelassortiment in de luie stoel of op de bank thuis bekijken. U bent nu altijd open voor de klant ofwel 7 dagen - 24 uur. De ervaring van onze klanten is dat men de webwinkel gebruikt om uw assortiment te bekijken als voorbereiding voor een bestelling.

Via de webwinkel heeft u snel een digitaal klantenbestand ter beschikking. Deze adressen gebruiken we voor e-mailingen.

Vleeswebwinkel.nl is ons webwinkel concept. Een standaard webwinkel welke voldoet aan alle moderne eisen en volledig samengaat met uw website en social media uitingen. U krijgt een eigen look-and-feel in een vaste omgeving.

Wij leveren de site kant en klaar op. Dus het vullen van de productdatabase, met behulp van de kassabestanden (plu’s) en verzorgen de fotografie. Een groot deel kunnen we vullen uit onze eigen fotodatabase. Uw eigen foodspecialiteiten fotograferen we op uw locatie. 
WEBWINKEL
(Met uw  webwinkel uw grens verleggen)
Copyright © 2014 - SAMOND - All Right Reserved
Website
Webwinkel
Instore
Social Media
Beheer
Food communicatie+marketingbureau
professioneel en betaalbaar
SAMOND FOOD
Hoefweg 205b 2e etage
2665 LB Bleiswijk

Postbus 117
2700 AC Zoetermeer


Tel: 079 2600 097
E-mail: food@samond.nl
E-Mailing
Drukwerk
Fotografie
HACCP
Downloads
VSR-AQL